NOVI TERMIN ZA INFO DANE: 11. i 12 ožujka 2021.

Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora, i ove godine organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2021. godini.

Kako se zbog tehničkih problema Info dani nisu mogli održati u najavljenom terminu, održat će se u četvrtak, 11. i petak, 12. ožujka 2021. godine. Zbog epidemiološke situacije, ove godine po prvi puta Info dani održat će se u potpunosti online, putem video prijenosa na YouTube kanalu Ureda za udruge.

Svrha je Info dana da se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnoga društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2021. godini. Program Info dana pripremljen je sukladno Godišnjem planu natječaja za 2021. godinu.

Info dani će se prenositi i uživo putem You Tube kanala kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih. Za praćenje Info dana putem prijenosa uživo nije potrebna prijava. Web adresa putem koje će se moći pristupiti prijenosu uživo je: https://www.youtube.com/user/Uredzaudruge/live , a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani u realnom vremenu moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr.

Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge.

Napominjemo kako je Program podložan promjenama te će se po potrebi ažurirati.

Program Info dana (ažurirano: 08. ožujka 2021.)

Najave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)