Kreativna radionica

Članovi po programu „Informiraj i aktiviraj“ kojeg u cijelosti financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu kreativne radionice uspješno su izradili svoje ručne radove kroz prvih 6 mjeseci provedbe programa. Do sada su isprobali tehniku dekupaža na kutijica, oslikavanje flaša, ukrašavanje pisanica, kreativni rad od recikliranog časopisa, cvijeće od krep papira te ukrasne unikatne svjećnjake.

Polaznici radionica su starije osobe kako početnici tako i osobe koje su već neko vrijeme upoznate sa kreativnim radom. Zbog epidemije polaznici su preuzimali paket sa uputama za izradu te su većinu radova odrađivali iz udobnosti vlastitoga doma. Održavalo se i zajedničko druženje, oslikavanje u prostoru Udruge invalida rada na adresi Augusta Šenoe 2, a otvorena je mogućnost ponovnog zajedničkog druženje kroz kreativni rad u prostoru Udruge.

 Cilj radionice je kreativno se izražavati, naučiti nove tehnike te pružiti starijim osobama mogućnost da osvjeste svoju kreativnot, pokažu svoje znanje i trud i u konačnici podignu kvalitetu svoga života.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)